Det handler om relationer

Patientoplevelse

Det var en hård omgang, at få stillet 2 forskellige kræftformer med en måneds mellemrum. Ikke kun for mig men også min hustru og familie.

Jeg fik uundværlig støtte igennem hele forløbet og var ikke i tvivl om, at disse hurtige forløb, hvor der var struktur på alt, var for mit eget bedste.

Jeg fik en fantastisk information omkring alt det jeg skulle igennem, det gav mig ro og tryghed. Jeg oplevede et personale som gik engageret til opgaven, med at få mig på benene så jeg kunne komme hjem. Jeg havde det rigtig godt i tiden efter, og vidste hvilke symptomer jeg skulle reagere på.

Jeg fandt hurtig ud af, at der var system i tingene, det gjorde at personalet havde overskud og vidste hvor de skulle bede om hjælp. Der var tid til omsorg, snak og et godt grin.

Jeg spurgte personalet om alle afdelinger kørte efter disse hurtige forløb hvortil personalet sagde; ”nej det er Mettes fortjeneste”.

Mette fik mange lovord med på vejen, af både sygeplejersker og læger, som jeg mødte på min vej. De sagde samstemmende, at afdelingens resultater med at kører disse forløb, havde givet alle et fagligt rygstød, og havde været med til at give meget bedre og sikre forløb, for sådan en som mig.

Jeg havde også den glæde, i og med at det var et nyt tiltag i afdelingen, at møde Mette flere gange på de forskellige afdelinger. Jeg mærkede tydeligt, at Mette havde stor indsigt i disse forløb, var fagligt respekteret, som var med til at give både mig og personalet en ro og tro på, at det her kunne vi løfte sammen.

Jeg vil ønske, at alle kunne få glæde af disse forløb, og ikke mindst Mettes professionalisme og være måde. Mette formår at få selv det sværeste gjort let, med hendes dejlige smil og latter kombineret med hendes faste røst.

Jeg kan stadig høre hende guide personalet og mig med ord som; ”kom så Jens - du kan godt”!  Og det kunne jeg!

Hvis man bliver syg og skal opereres, håber jeg alle kan være en del af disse hurtige forløb. Jeg vil gerne give Mette de allervarmeste anbefalinger.

Jens M. Jensen, tarmkræft og nyrekræft patient
E-mail; jmj@koekkenforum-skive.dk


Mette S Jakobsen Helvegshøjen 14, T: +45 2342 5979    

Ledelses&Forløbsspecialist

8800 Viborg E: