Høj faglig standard 

Extended DISC - Person Analyse

Extended DISC® Person Analyse er en meget brugervenlig adfærdstest, der er særligt anvendelig ved bl.a. rekrutteringsprocesser.  

Extended DISC Personanalyse har en høj validitet, en høj status i erhvervslivet og er en analyse med mange år på bagen.

Analysen bygger på antagelsen om en sammenhæng mellem personprofil, faglige kompetencer og en høj performance. Hvordan passer kandidatens adfærdsstil ind i det team de skal indgå i, og skal kandidaten ex. overhovedet sidde med arbejdsopgaver som motiverer i dagligdagen? Adfærdsprofilen vil minimere risikoen for dyre fejlansættelser, ved at være på forkant med kandidatens adfærd og motivation både individuelt samt i et eventuelt team.

FinxS og Extended DISC er softwarebaseret og gennemføres online. Testresultatet præsenteres altid først for kandidaten og derefter kunden. Testresultatet vil derefter indgå i den videre proces. Der kan suppleres med FinxS Evnetest som oftest anvendes i situationer, hvor der er behov for, at måle en persons udviklings potentiale samt evne til at tænke og drage konklusioner

Kontakt MSJakobsen 23425979 - hvis du er interesseret i at få udarbejdet en person analyse med tilbagemelding. Enten individuelt, som led i ansættelse eller som en del af en udviklingsproces. Mulighederne er mange.

 

 


Mette S Jakobsen Helvegshøjen 14, T: +45 2342 5979    

Ledelses&Forløbsspecialist

8800 Viborg E: